Informacja prasowa24 września 2019, WarszawaBiurowy dress code i rajstopy.Jak nie popełnić wizerunkowego faux pas?Profesjonalny wizerunek to podstawa udanej kariery zawodowej. W środowisku biznesowym obowiązuje specyficzny dre
Informacja prasowaWarszawa, 7 września 2017 r.Rajstopy Gatta w najmodniejszych stylizacjach czołowych polskich projektantów5 września odbyła się już 6. edycja największego modowego wydarzenia, które jest oficjalnym otwarcie
Warszawa, 11.03.2019 r.Bez konserwantów, bez toksyn – bez kompromisów. UND GRETEL wchodzi do PolskiWysoka jakość, odważne, nowoczesne kolory i w 100% organiczne składniki – tak po krótce można zdefiniować nową markę ko
Warszawa, 19 października 2017 Rozstępy – nieestetyczny problem nastolatek, kobiet w ciąży i nie tylkoZaburzenia gospodarki hormonalnej, częste zmiany diet, szybki przyrost wagi oraz nieregularne kontrolowanie stanu kondycji s
Modelowanie kształtu twarzy Konturowanie to inaczej modelowanie owalu twarzy kosmetykami do makijażu. Zastosowanie techniki światłocienia czyli jaśniejszych i ciemniejszych odcieni oraz gry światłem pozwala uzyskać pożądany
Informacja prasowaWarszawa, 10 czerwca 2018r.Na co zwrócić uwagę przy wyborze rajstop?Ma je w szafie każda kobieta. Głównie nosimy je do spódnicy i sukienki, ale coraz częściej również do krótkich spodenek. To także nie
Styczeń to miesiąc, w którym kluby fitness przeżywają prawdziwe oblężenie. Nic dziwnego – zbudowanie formy i pięknej sylwetki to jedno z najpopularniejszych postanowień noworocznych. Osiągnięcie sukcesu jest możliwe, jeś
Informacja prasowaWarszawa, 19 czerwca 2018 r.Lato to okres, kiedy odbywają się festiwale muzyczne oraz mnóstwo koncertów plenerowych. To wydarzenia, podczas których stajemy się na chwilę niczym dzieci kwiaty. To właśnie wte
Rozstępy? Znajdź na nie sposób – komentarz eksperckiRozstępy są źródłem dyskomfortu dla wielu kobiet. Powstające ślady na skórze zmieniają jej wygląd i często powodują utratę pewności siebie oraz niezadowolenie z w�
Informacja prasowaGrajewo, 18 sierpnia 2020Ten fermentowany napój mleczny jest uzyskiwany w procesie zakwaszania kulturami kwasu mlekowego maślanki, powstałej przy produkcji masła. Przez lata niedoceniany, ma w sobie ogromny pote